Het Paard Actueel

 

Kerst menu 2018

Amuse 

Zoester - zeekraal - hendricks gin - limoen

Voorgerecht

Salade kreeft - zilte kruiden - kruiden mayonaise

of

Carpaccio van ossenhaas - fruffel mayonaise  rucola - parmezaan

Tussengerecht

Likeur (hemel op aarde) citroen sorbet - munt

Hoofdgerecht vlees

Gegerilde hertenbiefstuk - bospaddenstoelen - jus van rode wijn

of

Gebakken kalfsoester - jus de veau - puree van knofselderij

Hoofdgerecht vis

Zalmforel uit de oven met een farce van gerookte zalm en rivierkreeftjes

of

Zeewolf gegratineerd met tallegio - zilte groentjes - rode pesto

Nagerecht

After eight dessert - chocolade - munt - caramel cremeux

of

Kaasplateau - warm krentenbrood - vijgen compote - zeeuws appelstroop 

€%u200B37,50

tijdens de kerstdagen kunt u bij ons ook á la carte dineren, reserveren is gewenst

 

*****

Vanaf 25 november tot en met 9 december zijn wij er even tussenuit, vanaf 10 december staan we weer voor u klaar ! 

 

****

Wij zijn ook op zoek naar nieuwe collega's, zoek jij nog werk in de bediening of keuken? 
Je kunt ons bereiken via 0111-820820 en vragen naar Pauline Witte of info@paard-renesse.nl

 


Koffie/thee met appelgebak voor € 3,75

 

Reserveren kan via 0111-820820

 

****

We zijn elke dag geopend vanaf 10 uur. De keuken is dagelijks geopend van 12:00 - 21:00

****

Live zijn alle eredivisie wedstrijden te zien bij ons! 

Elke dag geopend om 10:00 uur voor heerlijk bakje koffie met appeltaart voor maar € 3,75 * * *